#اطلاعیه_ورزشی با سلام خدمت اهالی محترم و ورزشکا

#اطلاعیه_ورزشی

با سلام خدمت اهالی محترم و ورزشکار وورزش دوست گرده
بنابه پیشنهاد جمعی از بزرگان گرده و در راستای گرامیداشت یاد و نام شهدای روستای گرده و ارج نهادن به نهاد مقدس خانواده و ورزش و سلامتی و طبیعت ،  #اولین_همایش_بزرگ_پیاده_روی_خانوادگی در روستای گرده برگزار می گردد.
زمان : جمعه ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۷/۳۰ صبح جلوی مسجد جامع گرده
مسیر پیاده روی :  نقطه ی آغاز از جلوی مسجد جامع گرده ، مسیر باغات و آق داش یولی به سمت تنگه (تی داغی ) و برعکس خواهد بود.
در پایین کوه ته داغی بسته ی آموزشی توسط هلال احمر دهستان انجام خواهد گرفت و در پایان جلوی مسجد جامع مراسم کوتاهی همراه با پذیرایی و اهدای جوایز به چند خانواده به قید قرعه خواهیم داشت.

قوانین و مقررات :

🔸 شرکت در همایش اختیاری بوده و برای عموم خانواده ها آزاد بوده  و مسئولیت هر خانواده به عهده ی سرپرست خانواده خواهد بود .
🔸 در صورت امکان شرکت کنندگان با لباس ورزشی حاضر شده و آب آشامیدنی همراه خود داشته باشند.
🔸 ریختن هر گونه زباله در مسیر و طبیعت ممنوع می باشد.
🔸 ورود به داخل باغات در طول مسیر ممنوع می باشد.
🔸 رعایت نظم و ادب در طول مراسم
🔸 ورود وسایل نقلیه در مسیر  پیاده روی ممنوع می باشد.
🔸 هر خانواده جهت شرکت در قرعه کشی می بایست در ابتدای حرکت برگه ای را از دهیاری گرفته و در تی داغی مهر دهیاری  خورده ودر آخر مراسم به دهیاری تحویل داده شود.

اگر سوال و پیشنهادی داشتید در قسمت نظرات اعلام بفرمایید 🙏

با تشکر مسئولین روستای گرده
(دهیاری ، شورا ، پایگاه ، هلال احمر، هیئت امناء ، خانه ی بهداشت ، بزرگان و خیرین و ورزشکاران گرده )

🆔 @gerdeh_ir

این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *